ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
Πως θα λεγόταν η Favit στα αρχαία; - Blogger FAX
Περισσότερα για τεχνολογία στο techinsider.gr
Θέλεις πρώτη θέση στη μηχανή αναζήτησης Google; Κάνε ένα σεμινάριο SEO. Καλύτερα με σεμινάρια παρά με κόλπα που δεν πιάνουν.

Πως θα λεγόταν η Favit στα αρχαία;

Untitled-1

Μπορεί τα Ελληνικά του Martin να μην είναι τέλεια, ωστόσο η υπηρεσία τους είναι αξιόλογη και χαίρομαι που εστιάζουν στον Ελληνικό χώρο. Επιπλέον Φιλέλληνες σαν κι εκείνον, που γράφουν τέτοια λόγια για τη χώρα μας, πρέπει να μας κάνουν περήφανους. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί ακόμα εκτός (αλλά και εντός) συνόρων σαν τον Martin.

Τώρα σχετικά με τη Favit, τα λόγια είναι περιττά για τέτοιες υπηρεσίες, απλά δοκιμάστε τη!

Σημείωση. Δεν είμαι κανένα σπασικλάκι της ορθογραφίας, άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι όποιος γράφει πολύ (επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά) αποκλείεται να μην κάνει λάθη. Απλά το είδα και το έγραψα (αυτή η βρωμοσυνήθεια θα με φάει).

2 ενδιαφέροντα σχόλια:

MARFI είπε...

Χαίρομαι ότι έκανες τον κόπο να διαβάσεις την σελίδα αυτή και να σημειώσεις και τα λάθη μου. Τα διόρθωσα αμέσως! Δυστυχώς προς το παρών και τα νέα και τα ΑΡΧΑΙΑ :) μου ελληνικά είναι μακριά από τελεία, όμως κάνω προσπάθειες να τα βελτιώνω :)

Ευχαριστώ για τα καλά λογία που είπες σχετικά με την favit :) Σε περιμένω μέσα :)

Ανώνυμος είπε...

είναι η άτιμη η γλώσσα μας σύνθετη και μπερδεύει κόσμο και κοσμάκι :-)

μην πας μακριά από ορθογραφία πάσχουμε δυστυχώς όλοι σαν έθνος..

καλή συνέχεια!